بندرعباس – ایرنا – استان هرمزگان با تولید سالانه ۱۹۶ هزار تن خرما و بهرهگیری از فناوریهای نوین بهعنوان یکی از قطبهای اصلی تولید خرما در کشور شناخته شده و باتوجه به ارزش غذایی بالای این محصول و مقاومت آن نسبت به سایر درختان گرمسیری و نیمه گرمسیری از آن بهعنوان میوه «غذای بحران» یاد شده است.
Related Posts
آب شرب ۱۲ روستای خمین با تانکر تامین میشود
خمین – ایرنا – فرماندار خمین از تامین آب آشامیدنی۱۲ روستای این شهرستان با تانکر خبر داد و گفت: خشکسالیهای…
ساخت جایگزینی ایمنتر از تفلون برای ظروف آشپزی
تهران- ایرنا- پژوهشگران یک پوشش نچسب جدید ساختهاند که میتواند رقیبی برای تفلون باشد. این نوآوری حاوی حداقل میزان مواد…
۹۸۴ واحد مسکن ملی در شهرک اندیشه اردبیل احداث میشود
اردبیل-ایرنا-معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان اردبیل از احداث ۹۸۴ واحد مسکونی برای متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن…
