مشهد- ایرنا- رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان خراسان رضوی گفت: آرد با سبوسگیری ۲۱ و ۱۸ درصد در استان تولید می شد که در ماه های اخیر درصد سبوسگیری از آرد به ۱۲ درصد کاهش یافته است.
Related Posts
تساوی بدون گل چادرملو و پرسپولیس در نیمه نخست
تهران- ایرنا- نیمه نخست دیدار تیمهای فوتبال چادرملو و پرسپولیس با تساوی بدون گل به پایان رسید. لینک کوتاه مطلب…
۸ کودک و نوجوان ایرانی در جمع برگزیدگان جایزه نقاشی محیط زیست ژاپن
تهران- ایرنا- هشت عضو مراکز فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در بیستوچهارمین مسابقه بینالمللی نقاشی محیط…
معاون وزیر آموزشوپرورش: کاهش آسیبهای اجتماعی در مدارس در اولویت است
بجنورد- ایرنا- معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: کاهش آسیبهای اجتماعی در مدارس و صیانت از سلامت…
