مشهد- ایرنا- رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان خراسان رضوی گفت: آرد با سبوسگیری ۲۱ و ۱۸ درصد در استان تولید می شد که در ماه های اخیر درصد سبوسگیری از آرد به ۱۲ درصد کاهش یافته است.
Related Posts
۹۰ طرح سرمایهگذاری گردشگری استان اردبیل در حال اجراست
اردبیل ـ ایرنا ـ مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی اردبیل گفت: ۹۰ طرح گردشگری با ۳۵ همت…
والیبال قهرمانی جهان؛ ایران صفر – صربستان یک
تهران- ایرنا- تیم ملی والیبال ایران در مرحله یک هشتم نهایی رقابتهای قهرمانی جهان به مصاف صربستان رفته است. لینک…
پیگیریها برای ساماندهی گوهرسنگهای آسمانی در زرند ثمر داد
کرمان – ابرنا – رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان زرند گفت: پیگیریها برای ایجاد دبیرخانه ملی…
