مشهد- ایرنا- رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان خراسان رضوی گفت: آرد با سبوسگیری ۲۱ و ۱۸ درصد در استان تولید می شد که در ماه های اخیر درصد سبوسگیری از آرد به ۱۲ درصد کاهش یافته است.
Related Posts
استاندار: گیلان ریشه در حماسه و مقاومت دارد
رشت – ایرنا – استاندار گیلان با اشاره به پیشینه تاریخی این استان گفت: گیلان ریشه در تاریخ، حماسه، مقاومت…
قرارگاه شهید سلامی در زنجان نمونهای موفق از شبکه تامین و توزیع کالاست
زنجان – ایرنا – رئیس اتاق اصناف زنجان، با انتقاد از ساختار متمرکز و انحصاری شبکه تأمین کالا در کشور،…
حمله به دادستان رفسنجان
کرمان – ایرنا – رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: شب گذشته (۹ مرداد) فردی با ورود به منزل دادستان…
