ساری- ایرنا- اگرچه اصلاح ساختار شالیکوبیهای سنتی با هدف کاهش ضایعات برنج از حدود۳۰ درصد به کمتر از پنج درصد به عنوان آخرین مرحله زنجیره مدرن در تولید برنج شمال طی یک دهه گذشته در بیشتر واحدها عملیاتی شد، اما همچنان این مقوله مهم مبنی بر این که قیمت محصول باید واقعی و بر اساس نرخ تعیینشده توسط کشاورز برای مصرف کننده در شالیکوبی ها انجام شود، مغفول است.
Related Posts
حضور بانوان در ورزشگاه موجب نشاط اجتماعی میشود
خرمآباد – ایرنا – مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری لرستان گفت: حضور بانوان در ورزشگاه برای مشاهده مسابقات موجب…
«السیسی» اسرائیل را تهدید کرد/ ارتش مصر در اوج آمادگی است
تهران- ایرنا- ژنرال بازنشسته و کارشناس نظامی مصر با اشاره به سخنان رئیس جمهوری این کشور در اجلاس دوحه گفت:…
هشدار زرد هواشناسی برای قم؛ وزش باد شدید و گردوخاک در راه است
قم- ایرنا- مدیرکل هواشناسی قم ضمن صدور هشدار سطح زرد، اعلام کرد: از چهارشنبه تا اواخر وقت روز جمعه در…
