سرعین – ایرنا – ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی استان اردبیل گفت: نان به عنوان قوت غالب مردم باید از آرد کامل و دارای سبوس تهیه شود و استفاده از آن برای پیشگیری از بیماریها به ویژه در امراض گوارشی موثر است.
Related Posts
شاداب سازی و بهسازی یک هزار و ۷۰۰ کلاس درس در البرز
کرج – ایرنا – مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان البرز از شاداب سازی و بهسازی یک هزار…
۴۱ درصد از مدارس رُشتخوار خراسان رضوی خیرساز است
تربتحیدریه- ایرنا- فرماندار شهرستان رُشتخوار واقع در جنوب خراسان رضوی گفت: دانشآموزان این شهرستان سال تحصیلی خود را در ۱۵۷…
«تنهایی استراتژیک ایران»؛ نفرین جغرافیا یا انتخابی برساخته و خودخواسته
تهران-ایرنا- دیپلمات پیشین ایران در سازمان ملل متحد و تحلیلگر مسائل بینالملل معتقد است که تنهایی استراتژیک به معنای فقدان…
