سرعین – ایرنا – ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی استان اردبیل گفت: نان به عنوان قوت غالب مردم باید از آرد کامل و دارای سبوس تهیه شود و استفاده از آن برای پیشگیری از بیماریها به ویژه در امراض گوارشی موثر است.
Related Posts
پایان بلاتکلیفی ۲۳ هزار نیروی حق التدریس آزاد با مصوبه کمیسیون آموزش
تهران-ایرنا-سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، گفت: اعضای این کمیسیون با پیگیریهای مداوم، سرانجام مصوبهای کلیدی…
دیدار رئیسجمهور موقت سوریه و رئیس دستگاه اطلاعاتی عراق در دمشق
تهران-ایرنا- حمید الشطری رئیس دستگاه اطلاعاتی عراق با احمد الشرع رئیسجمهوری دولت موقت سوریه در دمشق دیدار کرد. لینک کوتاه…
استاندار یزد: رسالت پلیس ارمغان آوری امنیت برای مردم است
یزد- ایرنا- استاندار یزد با بیان اینکه رسالت پلیس ارمغان آوری امنیت برای مردم است گفت: در بین همه مولفهها…
