سرعین – ایرنا – ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی استان اردبیل گفت: نان به عنوان قوت غالب مردم باید از آرد کامل و دارای سبوس تهیه شود و استفاده از آن برای پیشگیری از بیماریها به ویژه در امراض گوارشی موثر است.
Related Posts
عبور از تنش آبی با همراهی عمومی
تبریز – ایرنا – کشورمان در زمینه مصرف آب در بخش کشاورزی و خانگی یکی از پرمصرفترین کشورهای جهان است…
ثبتنام هفت هزار و ۷۰۰ نفر در طرح ایران دیجیتال استان قم
قم – ایرنا – مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم گفت: در این استان تاکنون ۷۷۰۰ نفر در طرح ایران…
مادرانههایی برای شهیدِ وطن
ساری- ایرنا- مادر شهید دکتر «مجید تجنجاری» از نخبه های فقید هوش مصنوعی و برنامه نویسی کشور و یکی از…
