تهران -ایرنا -دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این باور نادرست را که کرههای محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمیشود را نادرست خواند و تاکید کرد: مصرف بیش از حد چربیهای اشباع و ترانس خطر بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش میدهد.
Related Posts
وب آوا | مروری بر اخبار ایرنای خراسان رضوی – هشتم اَمرداد ۱۴۰۴
مشهد- ایرنا- مهمترین اخبار چهارشنبه هشتم اَمردادماه خراسان رضوی در وب آوای امروز ایرنای استان مرور میشود. لینک کوتاه مطلب…
استقبال از کشتی گیران خوزستانی
مراسم استقبال از کشتیگیران مسابقات جهانی زاگرب عصر چهارشنبه (۲ مهر ۱۴۰۴) با حضور جمعی از مردم و مسئولان استانی…
مهلت اعلام علاقهمندی به رشته علوم ورزشی و هنر در آزمون سراسری تمدید شد
تهران- ایرنا- مهلت اعلام علاقهمندی به رشته علوم ورزشی و رشتههای گروه آزمایشی هنر در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ تا…
