آخرین اخبار

غنی‌سازی غذای زنده ماهیان دریایی روتیفر و آرتمیا

تهران- ایرنا- اثر غنی‌سازی غذای زنده با سطوح مختلف لیستین بر بازماندگی، رشد، پروفیل اسیدچرب، تکامل آنزیم‌های گوارشی و آنتی اکسیدانی لارو شانک زردباله (Acanthopagrus latus)» طرح پژوهشی است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام شده است.

اشتراک گذاری
28 مرداد 1404
کد مطلب : 107365

تهران- ایرنا- اثر غنی‌سازی غذای زنده با سطوح مختلف لیستین بر بازماندگی، رشد، پروفیل اسیدچرب، تکامل آنزیم‌های گوارشی و آنتی اکسیدانی لارو شانک زردباله (Acanthopagrus latus)» طرح پژوهشی است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *