پایان انتظار چند روزه: تشخیص آلودگی آب و غذا در کمتر از ۲ ساعت
تهران- ایرنا- پژوهشگران دانشگاه ایالتی میشیگان، دو فناوری نوین و کمهزینه توسعه دادهاند که زمان تشخیص آلودگیهای ویروسی و باکتریایی در آب و مواد غذایی را از چندین روز به تنها چند ساعت کاهش میدهد.
تهران- ایرنا- پژوهشگران دانشگاه ایالتی میشیگان، دو فناوری نوین و کمهزینه توسعه دادهاند که زمان تشخیص آلودگیهای ویروسی و باکتریایی در آب و مواد غذایی را از چندین روز به تنها چند ساعت کاهش میدهد.
دیدگاهتان را بنویسید