آخرین اخبار

سفره‌هایی از دل زاگرس؛ گنجینه مغفول گردشگری

شهرکرد- ایرنا- چهارمحال و بختیاری گنجینه‌ای از غذاهای محلی دارد که می‌تواند در رونق گردشگری و معرفی فرهنگ و آداب و رسوم این منطقه نقش مهمی ایفا کند اما این ظرفیت هنوز در سایه مانده و بهره مناسبی از آن گرفته نشده است.

اشتراک گذاری
04 مرداد 1404
کد مطلب : 42530

شهرکرد- ایرنا- چهارمحال و بختیاری گنجینه‌ای از غذاهای محلی دارد که می‌تواند در رونق گردشگری و معرفی فرهنگ و آداب و رسوم این منطقه نقش مهمی ایفا کند اما این ظرفیت هنوز در سایه مانده و بهره مناسبی از آن گرفته نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *