خرما؛ محصولی حیاتی در هرمزگان برای مقابله با بحران غذایی

بندرعباس – ایرنا – استان هرمزگان با تولید سالانه ۱۹۶ هزار تن خرما و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین به‌عنوان یکی از قطب‌های اصلی تولید خرما در کشور شناخته شده و باتوجه به ارزش غذایی بالای این محصول و مقاومت آن نسبت به سایر درختان گرمسیری و نیمه گرمسیری از آن به‌عنوان میوه «غذای بحران» یاد شده است.

لینک کوتاه مطلب
کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *