مشهد- ایرنا- رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان خراسان رضوی گفت: آرد با سبوسگیری ۲۱ و ۱۸ درصد در استان تولید می شد که در ماه های اخیر درصد سبوسگیری از آرد به ۱۲ درصد کاهش یافته است.
Related Posts
۲۱۱ واحد مسکونی ویژه مددجویان کمیته امداد کرمانشاه در دست احداث است
کرمانشاه – ایرنا – مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه رفع دغدغه مسکن مددجویان را یکی از اولویت…
ماجرای معدن پتاس در تالاب بحران زده گاوخونی چیست
اصفهان – ایرنا – فعالیت یک معدن پتاس در حاشیه تالاب خشکیده گاوخونی، آن هم در شرایطی که این زیستبوم…
سوت پایان مجامع عمومی شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت به صدا درآمد
تهران- ایرنا- دادههای آماری بیانگر این است که از زمان برگزاری مجامع شرکتهای سرمایهگذاری سهام عدالت تا ۳۱ تیرماه، پایان…
