ساری- ایرنا- اگرچه اصلاح ساختار شالیکوبیهای سنتی با هدف کاهش ضایعات برنج از حدود۳۰ درصد به کمتر از پنج درصد به عنوان آخرین مرحله زنجیره مدرن در تولید برنج شمال طی یک دهه گذشته در بیشتر واحدها عملیاتی شد، اما همچنان این مقوله مهم مبنی بر این که قیمت محصول باید واقعی و بر اساس نرخ تعیینشده توسط کشاورز برای مصرف کننده در شالیکوبی ها انجام شود، مغفول است.
Related Posts
واکنش بقائی به پیام ترامپ و استناد وی به گفته های علی مطهری
تهران – ایرنا – سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به پیام رئیس جمهور آمریکا در شبکه سوشال تروپ…
تدوین پرونده ۲ روستای چهارمحال و بختیاری برای ثبت جهانی آغاز شد
شهرکرد- ایرنا- معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری از آغاز تهیه پرونده ثبت جهانی ۲…
گلباران مقبره الشعرا با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
تبریز – ایرنا – وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با همراهی استاندار آذربایجان شرقی با حضور در مقبره الشعرا، محل…
