غنیسازی غذای زنده ماهیان دریایی روتیفر و آرتمیا
تهران- ایرنا- اثر غنیسازی غذای زنده با سطوح مختلف لیستین بر بازماندگی، رشد، پروفیل اسیدچرب، تکامل آنزیمهای گوارشی و آنتی اکسیدانی لارو شانک زردباله (Acanthopagrus latus)» طرح پژوهشی است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام شده است.
تهران- ایرنا- اثر غنیسازی غذای زنده با سطوح مختلف لیستین بر بازماندگی، رشد، پروفیل اسیدچرب، تکامل آنزیمهای گوارشی و آنتی اکسیدانی لارو شانک زردباله (Acanthopagrus latus)» طرح پژوهشی است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام شده است.
دیدگاهتان را بنویسید