سرعین – ایرنا – ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی استان اردبیل گفت: نان به عنوان قوت غالب مردم باید از آرد کامل و دارای سبوس تهیه شود و استفاده از آن برای پیشگیری از بیماریها به ویژه در امراض گوارشی موثر است.
Related Posts
تراکتور در مشهد از استقلال تهران میزبانی میکند
تبریز – ایرنا – تیم فوتبال تراکتور در هفته نخست رقابتهای لیگ برتر باشگاه های ایران در مشهد از استقلال…
افتتاح ۲۴۰۰ مدرسه در سراسر کشور همزمان با اول مهر
کرمان – ایرنا – معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: ۲ هزار و ۴۰۰ واحد آموزشی همزمان با آغاز سال…
معاون استاندار: زنجیره ارزش گوهرسنگها در همدان تکمیل میشود
همدان- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان گفت: همدان ظرفیتهای کمنظیری در حوزه معادن دارد و با توجه به…
