سرعین – ایرنا – ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی استان اردبیل گفت: نان به عنوان قوت غالب مردم باید از آرد کامل و دارای سبوس تهیه شود و استفاده از آن برای پیشگیری از بیماریها به ویژه در امراض گوارشی موثر است.
Related Posts
زلنسکی: بعد از دیدار ویتکاف و پوتین با ترامپ گفت وگو کردم
تهران- ایرنا- ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در اظهاراتی اعلام کرد که بعد از دیدار استیو ویتکاف فرستاده ویژه کاخ…
اختصاص ۶۰ میلیارد ریال برای طرح آبرسانی جاجرم خراسانشمالی
بجنورد- ایرنا- نماینده مردم بجنورد، گرمه، جاجرم، راز و جرگلان، مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی از اختصاص ۶۰…
رومانو خبر داد؛ رشفورد به بارسا پیوست
تهران- ایرنا- مهاجم تیم فوتبال منچستریونایتد به تیم بارسلونا پیوست و از فصل آینده برای کاتالانها توپ خواهد زد. لینک…
