آخرین اخبار

پایان انتظار چند روزه: تشخیص آلودگی آب و غذا در کمتر از ۲ ساعت

تهران- ایرنا- پژوهشگران دانشگاه ایالتی میشیگان، دو فناوری نوین و کم‌هزینه توسعه داده‌اند که زمان تشخیص آلودگی‌های ویروسی و باکتریایی در آب و مواد غذایی را از چندین روز به تنها چند ساعت کاهش می‌دهد.

اشتراک گذاری
03 شهریور 1404
کد مطلب : 122089

تهران- ایرنا- پژوهشگران دانشگاه ایالتی میشیگان، دو فناوری نوین و کم‌هزینه توسعه داده‌اند که زمان تشخیص آلودگی‌های ویروسی و باکتریایی در آب و مواد غذایی را از چندین روز به تنها چند ساعت کاهش می‌دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *