تهران -ایرنا -دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این باور نادرست را که کرههای محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمیشود را نادرست خواند و تاکید کرد: مصرف بیش از حد چربیهای اشباع و ترانس خطر بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش میدهد.
Related Posts
فیلم| مجتمع نور درگهان جزیره قشم در آتش سوخت؛ نمازخانه سالم ماند
قشم – ایرنا – مجتمع تجاری نور شهر بندری درگهان جزیره قشم آتش گرفت، تمامی بازار سوخت و تلی از…
برخورد خودروی سواری با کامیون در جاده کندوان ۲ کشته و ۲ مصدوم برجا گذاشت
نوشهر – ایرنا – مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران گفت: در حادثه دلخراش برخورد خودروی ۲۰۶ با کامیون در جاده…
اولیانوف: اروپا هیچ حق اخلاقی و قانونی برای فعال سازی مکانیسم ماشه ندارد
تهران – ایرنا – نماینده دائم روسیه در سازمانهای بینالمللی در وین تصریح کرد، تروئیکای اروپایی (انگلیس، فرانسه و آلمان)…
