تهران -ایرنا -دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این باور نادرست را که کرههای محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمیشود را نادرست خواند و تاکید کرد: مصرف بیش از حد چربیهای اشباع و ترانس خطر بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش میدهد.
Related Posts
پروژههای مدرسهسازی در گلستان ۲ برابر شد
گرگان- ایرنا- مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گلستان گفت: با حمایت دولت، مشارکت خیرین و همراهی مردم، تعداد پروژههای…
۳۵۰ میلیارد ریال اموال تملیکی در لرستان به فروش رفت
خرمآباد – ایرنا – مدیرکل جمعآوری و فروش اموال تملیکی لرستان گفت: ۳۵۰ میلیارد ریال انواع کالای متروکه و قاچاق…
حضور رئیسجمهور در وزارت امور خارجه
«مسعود پزشکیان» رئیسجمهور صبح شنبه (۴ مردادماه ۱۴۰۴) در دیدار سرزده از وزارت امور خارجه در جمع مدیران و کارکنان…
