بندرعباس – ایرنا – استان هرمزگان با تولید سالانه ۱۹۶ هزار تن خرما و بهرهگیری از فناوریهای نوین بهعنوان یکی از قطبهای اصلی تولید خرما در کشور شناخته شده و باتوجه به ارزش غذایی بالای این محصول و مقاومت آن نسبت به سایر درختان گرمسیری و نیمه گرمسیری از آن بهعنوان میوه «غذای بحران» یاد شده است.
Related Posts
توزیع ۲۵۰ بسته نوشت افزار بین دانش آموزان خانوادههای زندانیان خرمشهر + فیلم
آبادان – ایرنا – ۲۵۰ بسته نوشت افزار، در آستانه شروع سال تحصیلی جدید و هفته دفاع مقدس با برگزاری…
هواشناسی کرمان هشدار نارنجی صادر کرد
کرمان – ایرنا – اداره کل هواشناسی کرمان نسبت به رگبار باران همراه با رعد و برق، بارش تگرگ در…
شب تجلیل از پاکبانان؛ گرگان به زحمتکشانش ادای احترام کرد
گرگان- ایرنا- در مراسم جشن «رحمهالعالمین» که به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)، امام جعفر صادق (ع) و هفته وحدت…
