مشهد- ایرنا- رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان خراسان رضوی گفت: آرد با سبوسگیری ۲۱ و ۱۸ درصد در استان تولید می شد که در ماه های اخیر درصد سبوسگیری از آرد به ۱۲ درصد کاهش یافته است.
Related Posts
استاندار خوزستان: اقدامات همه دستگاههای استان باید منجر به توسعه شود
اهواز – ایرنا – استاندار خوزستان با تاکید بر تقویت شورای برنامهریزی و توسعه استان گفت: همه دستگاههای اجرایی، شرکتها،…
ذخیره استراتژیک حدود هزار قلم دارو و تجهیزات پزشکی
تهران- ایرنا- معاون وزیر بهداشت، درمان و آموش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: ذخیره استراتژیک برای حدود…
محکومیت جهانی حملات رژیم صهیونیستی به مراکز دارویی و واکسنسازی ایران در اجلاس ژنو
لندن – ایرنا – ۱۲۹ عضو کنوانسیون منع تسلیحات بیولوژیک با صدور بیانیهای مشترک در نشست گروه کاری تقویت این…
