سرعین – ایرنا – ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی استان اردبیل گفت: نان به عنوان قوت غالب مردم باید از آرد کامل و دارای سبوس تهیه شود و استفاده از آن برای پیشگیری از بیماریها به ویژه در امراض گوارشی موثر است.
Related Posts
۲۹ ایراد فنی در ورزشگاه آزادی کرمانشاه/ آیا بعثت قادر به میزبانی خواهد بود؟
کرمانشاه – ایرنا – وجود ۲۹ ایراد فنی در ورزشگاه آزادی کرمانشاه، در حالی که هنوز هیچ اقدامی برای رفع…
علاج چالش های بهداشت و درمان همدان با همت دولت چهاردهم
همدان- ایرنا- بخش بهداشت و درمان همدان با برنامه ریزی های دولت چهارهم طی یکسال گذشته به توفیقات مختلفی برای…
کشف و ضبط ۲۰۰ دستگاه استخراج غیرمجاز رمزارز در فارس
شیراز- ایرنا- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق فارس از کشف و ضبط ۳۱ مرکز غیرمجاز استخراج رمزارز و ۲۰۰ دستگاه…
