سرعین – ایرنا – ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی استان اردبیل گفت: نان به عنوان قوت غالب مردم باید از آرد کامل و دارای سبوس تهیه شود و استفاده از آن برای پیشگیری از بیماریها به ویژه در امراض گوارشی موثر است.
Related Posts
اجرای کامل قانون مبارزه با پولشویی ورودی پروندههای قضایی را کاهش میدهد
تهران- ایرنا- رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح بر تقویت مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم تاکید کرد و گفت:…
تولیت آستان قدس رضوی: اعتماد به هدایتهای رهبری برای عبور از بحرانها مهم است
مشهد- ایرنا- تولیت آستان قدس رضوی گفت: اعتماد به هدایتهای رهبری برای عبور از بحرانها بسیار مهم است؛ اگر مردم…
تلفن همراه برای نوجوانان فرصت یا تهدید / زنگ خطر وابستگی
کرج – ایرنا – تحقیقات علمی و مشاهدات میدانی نشان می دهد که تلفن همراه، برای نسل جدید و جوان…
