تهران -ایرنا -دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این باور نادرست را که کرههای محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمیشود را نادرست خواند و تاکید کرد: مصرف بیش از حد چربیهای اشباع و ترانس خطر بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش میدهد.
Related Posts
رزمایش عشایر فهرج در دفاع از وطن و ولایت + فیلم
کرمان – ایرنا – نمایش اقتدار جامعه عشایری شهرستان فهرج در حمایت از ولایت و دفاع از تمامیت ارضی کشور…
انصارالله: فرودگاههای رژیم صهیونیستی دیگر امن نیست/اتباع خارجی فرودگاهها را ترک کنند
تهران- ایرنا- یکی از رهبران جنبش انصارالله یمن با اشاره به اینکه فرودگاههای یمن دیگر امن نیست، از اتباع خارجی…
استاندار خوزستان بر نقش شرکتها در تکمیل پروژههای ورزشی تاکید کرد
اهواز – ایرنا – استاندار خوزستان بر اولویت اتمام پروژههای نیمهتمام ورزشی به کمک شرکت های موجود در استان تاکید…
