تهران -ایرنا -دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این باور نادرست را که کرههای محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمیشود را نادرست خواند و تاکید کرد: مصرف بیش از حد چربیهای اشباع و ترانس خطر بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش میدهد.
Related Posts
اختصاص ۶۲۰ میلیارد ریال برای طرحهای نیمه تمام راز و جرگلان خراسانشمالی
بجنورد- ایرنا- استاندار خراسانشمالی از اختصاص ۶۲۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل طرحهای نیمهتمام عمرانی، ورزشی و آبرسانی شهرستان راز…
امام جمعه بروجرد: دشمن تسلیم اراده محکم مردم و نیروهای مسلح شد
بروجرد – ایرنا – امام جمعه بروجرد با تاکید بر اراده قوی ملت ایران و قدرت جمهوری اسلامی گفت: در…
فیلم | افتتاح دهها طرح مهم عمرانی و زیرساختی در استان بوشهر
بوشهر – ایرنا – درآستانه آغاز هفته دولت، جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی استان بوشهر در گفتوگویی اختصاصی با ایرنا…
