بندرعباس – ایرنا – استان هرمزگان با تولید سالانه ۱۹۶ هزار تن خرما و بهرهگیری از فناوریهای نوین بهعنوان یکی از قطبهای اصلی تولید خرما در کشور شناخته شده و باتوجه به ارزش غذایی بالای این محصول و مقاومت آن نسبت به سایر درختان گرمسیری و نیمه گرمسیری از آن بهعنوان میوه «غذای بحران» یاد شده است.
Related Posts
بازگشت جویباری به استقلال!
تهران-ایرنا- تمرین تیم فوتبال استقلال امروز (یکشنبه) در شرایطی برگزار شد که علی نظری جویباری مدیرعامل اسبق که چندی قبل…
سهم تعاونیهای خراسانرضوی از منابع بانک توسعه تعاون کمتر از هفت درصد است
مشهد-ایرنا- سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی با بیان اینکه طبق قانون باید ۳۰ درصد از…
آزادی و تخفیف مجازات بسیاری از محکومان زندانهای قم
قم – ایرنا – رئیس کل دادگستری قم از اجرای موفق عفو معیاری گسترده سال ۱۴۰۴ در زندانهای استان با…
