مشهد- ایرنا- رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان خراسان رضوی گفت: آرد با سبوسگیری ۲۱ و ۱۸ درصد در استان تولید می شد که در ماه های اخیر درصد سبوسگیری از آرد به ۱۲ درصد کاهش یافته است.
Related Posts
معاون استاندار همدان: گفتمان دولت چهاردهم ضرورتی برای عبور از چالش های کشور است
همدان-ایرنا- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان گفت: گفتمان دولت چهاردهم و اصل وفاق و انسجام ضرورتی برای عبور…
دستگیری سارقان حرفهای طلا در یزد
یزد- ایرنا- ماموران آگاهی با هماهنگی و دستور مقام قضایی در عملیاتی موفق به دستگیری سه متهم به سرقت طلا…
ایران هشتمین تولیدکننده انگور جهان؛ تاکید بر توسعه صادرات و کشاورزی هوشمند
شیراز- ایرنا- معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه ایران با تولید سه میلیون و ۴۰۰ هزار تن…
