تهران – ایرنا- مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تأکید بر لزوم انتخاب ایمن و صحیح فرآوردههای غذایی برای دانشآموزان، گفت: توجه به نشان ایمنی و مجوز سازمان غذا و دارو، بهترین تضمین برای سلامت و عملکرد ذهنی دانشآموزان است.
Related Posts
سند برنامه جامع ترویج و ارتقای سواد فضای مجازی تصویب شد
تهران- ایرنا- «سند برنامه جامع ترویج و ارتقای سواد فضای مجازی» در کمیسیون عالی ارتقای تولید محتوای فضای مجازی کشور…
اجرای راهبرد ملی برای حفاظت از تنها پستاندار بومی دریای خزر
ساری- ایرنا- معاون محیط زیست دریایی و تالابهای سازمان حفاظت محیط زیست برنامه اقدام ملی حفاظت را راهبرد مهم و…
آموزگار برگزیده فارس: کلاس درس باید امنیت روانی ایجاد کند
شیراز- ایرنا- سه آموزگار فارس به عنوان برگزیده جشنواره ملی اصلاح روش های آموزش و تحول در محیط های یادگیری…
