سرعین – ایرنا – ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی استان اردبیل گفت: نان به عنوان قوت غالب مردم باید از آرد کامل و دارای سبوس تهیه شود و استفاده از آن برای پیشگیری از بیماریها به ویژه در امراض گوارشی موثر است.
Related Posts
نشست هماهنگی نخستین جشنواره ملی ادبی «داستان شهدای غریب» برگزار شد
تهران- ایرنا- معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت نخستین جشنواره ملی ادبی «داستان شهدای غریب» فرصتی…
هاشمیان گزینه نهایی خود را معرفی کرد؛ ۴۸ ساعت سرنوشتساز در انتظار سرخپوشان
تهران- ایرنا- وحید هاشمیان گزینه خود در دفاع چپ را به باشگاه پرسپولیس معرفی کرد. لینک کوتاه مطلب https://fardayealishahi.ir/?p=178115 کپی…
لیگ ملتهای بسکتبال ۳به۳ کمتر از ۲۳ سال آسیا؛ مقام دوم و سوم برای دختران و پسران ایران
تهران- ایرنا- روز دوم رقابتهای بسکتبال ۳ به ۳ لیگ ملتهای آسیا با کسب مقام دوم و سوم دختران و…
