سرعین – ایرنا – ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی استان اردبیل گفت: نان به عنوان قوت غالب مردم باید از آرد کامل و دارای سبوس تهیه شود و استفاده از آن برای پیشگیری از بیماریها به ویژه در امراض گوارشی موثر است.
Related Posts
ورود گردشگران به ایران ۱۵ درصد افزایش یافت/ تلاش برای برقراری روابط با کشورها
تهران- ایرنا- پس از گذشت یکسال از روی کار آمدن دولت چهاردهم متولیان وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با تقویت…
آیا موزه ونگوگ آمستردام تعطیل میشود؟
تهران-ایرنا- موزه ونگوگ در آمستردام در بیانیهای از احتمال تعطیلی در صورت افزایش نیافتن بودجه دولتی خبر داد. لینک کوتاه…
واکنش سفارت ایران به سخنان دبیرکل شورای همکاری خلیجفارس در سوچی روسیه
مسکو- ایرنا- روابط عمومی سفارت جمهوری اسلامی ایران در روسیه با صدور بیانیهای در واکنش به سخنان جاسم محمد البدیوی…
