سرعین – ایرنا – ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی استان اردبیل گفت: نان به عنوان قوت غالب مردم باید از آرد کامل و دارای سبوس تهیه شود و استفاده از آن برای پیشگیری از بیماریها به ویژه در امراض گوارشی موثر است.
Related Posts
امضای موافقتنامه همکاریهای آموزشی میان ایران و مجارستان
تهران- ایرنا- وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و مجارستان در حاشیه هشتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد موافقتنامه…
امام جمعه موقت قزوین: وحدت کلمه مهمترین سلاح ایران در برابر دشمن است
قزوین – ایرنا – امام جمعه موقت قزوین در خطبههای نماز جمعه این هفته با اشاره به جنگ ۱۲ روزه…
تحقق وعدههای عمرانی در قائمشهر؛ دولت در کنار مردم
ساری – ایرنا – عملکرد یکساله ساله دولت وفاق ملی در قائمشهر، ارتقای شاخص های مهم اقتصادی در این خطه…
