سرعین – ایرنا – ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی استان اردبیل گفت: نان به عنوان قوت غالب مردم باید از آرد کامل و دارای سبوس تهیه شود و استفاده از آن برای پیشگیری از بیماریها به ویژه در امراض گوارشی موثر است.
Related Posts
استاندار فارس: هفته دولت فرصتی برای بازخوانی مسیر خدمتگزاری و تجدید عهد با شهیدان است
شیراز- ایرنا- استاندار فارس تاکید کرد: هفته دولت فرصتی ارزشمند برای بازخوانی و واکاوی مسیر خدمتگزاری به مردم و تجدید…
۲۵۰۰ خانوار لاریجان و گزنگ آمل از نعمت گاز طبیعی برخوردار شدند
آمل- ایرنا- با بهرهبرداری از خط لوله ۱۶ اینچ پلور – لاریجان، مشعل گاز در شهر گزنگ و پنج روستای…
«عملیات مهندسی» تلنگر میزند/ پزشک شکنجهگرها هستم
تهران- ایرنا- بازیگر «عملیات مهندسی» گفت: این سریال شکلی از تلنگر زدن برای ماست که یادمان نرود چه اتفاقاتی رخ…
