تهران -ایرنا -دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این باور نادرست را که کرههای محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمیشود را نادرست خواند و تاکید کرد: مصرف بیش از حد چربیهای اشباع و ترانس خطر بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش میدهد.
Related Posts
دانشآموز اهوازی رئیس مجلس دانشآموزی کشور شد
اهواز- ایرنا- مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۲ اهواز گفت: ارشیا احمدی، دانشآموز این ناحیه به عنوان رئیس مجلس دانشآموزی…
سرمربی ذوب آهن: با انگیزه بالا و نیروهای جوان به دنبال نتیجه هستیم
اصفهان – ایرنا – سرمربی تیم فوتبال ذوبآهن اصفهان گفت: از فردا شروع فصل جدید را داریم و با انگیزه…
امام جمعه خرمآباد: برنامه عملیاتی برای نظام آموزشی استان تدوین شود
خرمآباد – ایرنا – نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرمآباد با تاکید بر لزوم تدوین یک برنامه…
